• ANBI

❤️ Ola: liefhebben in een tragische tijd

De Kerk in Oekraïne heeft u nodig om een programma op te zetten om honderden priesters, zusters en toegewijde leken te trainen in psycho-pastorale zorg. Alleen met u zullen ze de wonden kunnen genezen van zoveel mensen die getraumatiseerd zijn door de oorlog.

Lees meer

Zo geeft u liefde aan Ola, oorlogsweduwe. Haar man vertrok tien jaar geleden naar het front toen Russische troepen de Donbas-regio binnenvielen.  Vanaf toen was het wachten op het dagelijkse telefoontje. Maar toen kwam het gevreesde telefoontje op een vroege ochtend dat haar man aan een hoofdwond was overleden.

In haar hart wacht ze nog steeds. Tegen beter weten in hopend op een WhatsApp-bericht. Een onverwerkt trauma.

"Zonder mijn pastoor, zonder mijn parochie, zou ik niet overeind blijven," zegt Ola moedig.

"Mijn kinderen zijn nu 6 en 16 jaar hebben een heel moeilijke periode doorgemaakt en de priesters en ik hebben hen liefdevol geholpen om er doorheen te komen."

Helpt u de Kerk in Oekraïne het trauma van de oorlog te genezen?
 
"Als angst en haat onze beslissingen overnemen, worden we er slaven van", waarschuwt bisschop Shevchuk. "Laten we leren lief te hebben in deze tragische tijd! Laten we ons niet overweldigen door haat."

❤️ De Kerk in Oekraïne hoopt dat u liefde brengt waar haat is.

Breng vandaag nog Gods liefde naar Oekraïne!

Sluiten
Uw gift gaat naar dit project of soortgelijke projecten in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.
© Kerk in Nood