• ANBI

Vreselijke economische crisis in Libanon

Er heerst grote armoede in Libanon. Drie kwart van de Libanezen hebben honger en er is een groot tekort aan medicijnen. Maar de mensen hongeren ook en ten diepste naar geestelijk voedsel: naar hoop, vertrouwen en geloof.

Sinds de crisis is er elke dag nood. “We hebben grote behoefte aan medicijnen en voedsel. We hebben dringend uw zegenrijke hulp nodig,” laat zuster Marie Makhlouf weten. Vooral aan medicijnen is een urgent gebrek. In totaal zijn er komend half jaar 4.109 dozen medicijnen nodig. U helpt met een gift van € 19,45 al met één doos medicijnen!

Aantal medicijndozen waarmee we de zusters hielpen:
124

Lees meer

Zuster Marie en haar 180 medezusters helpen onbeperkt de armen en hulpbehoevenden op twintig plekken in Libanon. De huizen van de zusters zijn oases van liefde en bijzondere aandacht. De zusters zijn een inzamelingsactie begonnen. 

Zuster Marie: “Deze parels van God worden buitengesloten door de maatschappij. Dankzij uw naastenliefde kunnen we ervoor zorgen dat zij in deze crisis niet het kind van de rekening worden. U bent onze reddende engel. Dank u wel. Schenk ons uw gebed en stuur ons uw hoop. We hebben het hier zo hard nodig.”

Sluiten

Uw gift gaat naar dit project of soortgelijke projecten in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor Christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.

© Kerk in Nood