• ANBI

U bent de hoop van seminaristen in Libanon

Uw gulle donaties hebben de kracht om de toekomst van 13.000 seminaristen te veranderen. Dankzij uw betrokkenheid kan ongeveer één op de acht seminaristen wereldwijd zijn roeping vormgeven.

Lees meer

Mario Freiha, een van de 56 seminaristen aan het Ghazir Seminarie in Libanon, is één van hen. Juist in een land waar 80% van de parochianen in armoede leeft en velen de moed dreigen te verliezen, roept God jonge mannen zoals Mario op om Zijn licht te verspreiden.

Deze seminaristen stralen van vreugde en zetten zich vol overgave in voor anderen, vooral de zwakkeren en degenen die hen het meest nodig hebben. Zonder u u zou dit niet mogelijk zijn.

Het kost slechts € 60 per maand om één seminarist op te leiden, en Mario is ervan overtuigd dat hij op uw steun kan rekenen.

Elke bijdrage, groot of klein, wordt met open armen ontvangen. Helpt u mee om deze toekomstige boodschappers van het Goede Nieuws te ondersteunen?

Sluiten

Uw gift gaat naar dit project of soortgelijke projecten in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor Christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.

 
© Kerk in Nood