Sta op voor wie niet vrij is
om te geloven

Door rode kleding of een solidariteitsbutton te dragen, uw kerk te bewegen om het kerkgebouw rood aan te lichten en op andere manieren kunt ook u helpen. We vertellen u graag meer...

Lees meer

In 2021 wisten we met RedWednesday® ruim 400 miljoen mensen wereldwijd bewust te maken van dit vergeten mensenrecht. Een belangrijk aspect van #RedWednesday is dit wereldwijde karakter. De 23 nationale kantoren van Kerk in Nood hebben honderden kerken meegekregen tot deelname aan de actie. Zij hebben op hun beurt synagogen, moskeeën en overheids-gebouwen bewogen tot acties van solidariteit. 

 

In Nederland, waar RedWednesday® voor de vierde keer wordt georganiseerd, doen dit jaar ruim 140 kerken mee. RedWednesday® is als schreeuw om aandacht voor godsdienstvrijheid en christenvervolging amper te negeren. 

Schrijf u in en kijk wat u kunt doen op 23 november om de wereldwijde schendingen van de vrijheid om te geloven onder aandacht te brengen!

Sluiten

Kerk in Nood gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer in de privacyverklaring op de website van Kerk in Nood. We bellen u ook graag over hoe we samen de Christenen in nood kunnen helpen.

© Kerk in Nood