Door rode kleding of een solidariteitsbutton te dragen, uw kerk te bewegen om het kerkgebouw rood aan te lichten en op andere manieren kunt ook u helpen. We vertellen u graag meer...

Lees meer

In 2020 wisten we met RedWednesday® ruim 400 miljoen mensen wereldwijd bewust te maken van dit vergeten mensenrecht. Een belangrijk aspect van #RedWednesday is dit wereldwijde karakter. De 23 nationale kantoren van Kerk in Nood hebben honderden kerken meegekregen tot deelname aan de actie. Zij hebben op hun beurt synagogen, moskeeën en overheids-gebouwen bewogen tot acties van solidariteit. 

 

In Nederland, waar RedWednesday® voor de derde keer werd georganiseerd, deden maar liefst 119 kerken mee. RedWednesday® is als schreeuw om aandacht voor godsdienstvrijheid amper te negeren. 

Schrijf u in en kijk wat u kunt doen op 24 november om de wereldwijde schendingen van de vrijheid om te geloven onder aandacht te brengen!

 

Sluiten

Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor Christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.

© Kerk in Nood