• ANBI

U kunt vandaag levens redden

Ook vandaag worden christenen in Burkina Faso met geweld uit hun huizen verjaagd. Ze moeten alles achterlaten, zonder enige zekerheid voor de toekomst.

Lees meer

U kunt zich hun wanhoop voorstellen. Hoe moet je zonder bezittingen je kinderen morgen te eten geven? Vandaag kunt u helpen hun leven te redden!

De situatie is dringend

Geweld, veediefstal en verkrachting maken het noorden van Burkina Faso tot een van de gevaarlijkste regio's ter wereld. Duizenden christelijke gezinnen zijn door extremisten verjaagd of gedood. Twee miljoen mensen zijn ontheemd.

De priesters en religieuzen in Burkina Faso doen wat zij kunnen, maar zij kunnen het niet alleen. In naam van Christus doen zij vandaag een dringend beroep op uw liefde en hulp. ❤️

Bisschop Prosper Ky uit het bisdom Dédougou vertelt: “Het is echt schrijnend om te zien hoe vluchtelingen met hun karige bezittingen door de straten zwerven, op zoek naar een schuilplaats. In mijn bisdom zijn er honderdduizenden, vooral vrouwen en kinderen.

Kunt u vandaag een baken van hoop zijn voor de gevluchte gezinnen in het bisdom Dédougou? ✨

Met 13 euro kunt u één gezin een week te eten geven.

Met 51 euro helpt u een gezin een maand lang aan voldoende meel.

Met 313 euro kunt u voor een half jaar de meest acute zorgen van een gezin wegnemen.

Uw liefde en hulp geven deze ontmoedigde maar veerkrachtige christenen niet alleen eten, maar brengen ook hoop, geloof en godsvertrouwen terug. ✝️

Uw steun kan vandaag levens redden en hoop brengen aan degenen die het hard nodig.

Sluiten
Uw gift gaat naar dit project of soortgelijke projecten in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.
© Kerk in Nood