• ANBI

Een Mis voor vaderdag, het mooiste geschenk

In de Eucharistie vieren we de liefde en het offer van Jezus Christus, die zichzelf gaf voor de verlossing van de hele mensheid. Het is een uitnodiging om dezelfde liefde en toewijding te tonen aan anderen, om te geven en te delen wat we hebben, en om ons leven te wijden aan het dienen van anderen. 

Lees meer

Verras daarom op zondag 16 juni, vaderdag, je vader, schoonvader of de vader van je kinderen met één of meerdere heilige Missen voor een bijzondere intentie. Voor elke aangevraagde heilige Mis of Noveen ontvang je bovendien een bevestigingsmail, die je kunt doorsturen naar de persoon voor wie je deze aanvraagt.

Misschien is je vader helaas al overleden. Overweeg dan om, naar goed en betekenisvol katholiek gebruik, een heilige Mis voor hem op te dragen.

Met je misintentie(s) of noveen steun je bovendien een priester elders in de wereld, die daardoor zijn pastorale werk kan doen onder de arme bevolking.

Vul het formulier in of geef je misintentie telefonisch door via (073) 613 08 20. Veel priesters zullen je oneindig dankbaar zijn.

 

P.S. Een misintentie voor je geestelijk vader laten opdragen kan natuurlijk ook! Laat je parochiepriester of geestelijk leidsman weten dat je aan hem denkt op deze vaderdag!!

Sluiten

Wij gebruiken uw gegevens om uw Misintentie of Noveen te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor Christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.

© Kerk in Nood