• ANBI

Met uw hulp bereikt geloof de hoogste bewoonde plek ter wereld

Giovanni uit Malta is missionaris hoog in het Andesgebergte in Peru. Het leven is er hard. De bevolking is bitter arm. Door het extreme weer is het verbouwen van voedsel bijna onmogelijk.

Lees meer

"We hebben gebrek aan alles," zegt Giovanni. "Maar ik blijf dromen. Ik geef niet op. Ik vestig mijn hoop op God en op u weldoeners. Het is mijn roeping om naar de verste uithoeken van de wereld te gaan en om iedereen te laten weten dat God barmhartig is. God is liefde en zal niemand in de steek laten."

Giovanni wil er zijn voor iemand als Maria voor wie het harde bestaan een lijdensweg is. Het geloof en met name de Eucharistie geeft haar hoop om haar kruis te kunnen dragen. Daarom is Giovanni zo blij dat er jongens zijn dit zich geroepen voelen tot het priesterschap. Maar die moeten wel opgeleid worden. Wilt u helpen? Voor €19,00 kunnen de kleinseminaristen een kwartaal lang de reis naar hun opleiding betalen. De opleiding van een seminarist kost € 52,00 per maand of € 156,00 voor een kwartaal.

In uw grenzeloze liefde kunt u deze hardwerkende mensen op de hoogste toppen van de wereld van meer herders voorzien. Alvast hartelijk dank.

Sluiten
Uw gift gaat naar dit project of soortgelijke projecten in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.
© Kerk in Nood