Gedwongen bekering en verkrachting Christenen
"Te lang heeft de wereld gezwegen"

"Ik was aan het wandelen in de buurt van mijn huis in Madina Town, in de Pakistaanse provincie Punjab, toen op een middag enkele verdacht uitziende mannen op mij afkwamen. Als 14-jarig christenmeisje in een land waar niet-moslims gepest worden, was ik bang. De mannen sleepten mij in een auto en blinddoekten mij....", vertelt Maira Shabhaz. 

Lees meer

Benieuwd naar haar verhaal en dat van andere meisjes en vrouwen die wereldwijd slachtoffer zijn van ontvoering, gedwongen bekering en verkrachting? Vraag dan het gratis E-book aan met achtergronden en persoonlijke verhalen. Zoals Maira het vertelt in het voorwoord: "Leest u het rapport en luistert u naar de christelijke meisjes en vrouwen die ontvoerd worden en die gedwongen worden om van godsdienst te veranderen en te trouwen. En spreek erover. Te lang heeft de wereld gezwegen."

Vraag hier dan het gratis e-book aan.

Sluiten

Kerk in Nood gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer in de privacyverklaring op de website van Kerk in Nood. We hopen dat u ook uw telefoonnummer wilt invullen. We bellen u dan graag hoe we samen met een liefdevol hart Christenen in nood kunnen helpen.

© Kerk in Nood