• ANBI

Bedankt voor uw betrokkenheid bij Pakistan

De katholiek Kerk in Pakistan geeft noodlijdende Christenen juridische bijstand, regelt 'safe houses' en verzorgt cursussen om mensen bewust te maken van hun rechten en waardigheid als kinderen van God.

Geeft u daarvoor een bijdrage?

Lees meer

Help de helpers
Help priesters, religieuzen en leken die zorgen voor gevangen en vervolgde Christenen. Met uw steun kunnen zij de hoop levend houden.

Rechtsbijstand
Veel Christenen in Pakistan zijn arm en laag opgeleid. De Kerk informeert over hun rechten en biedt rechtsbijstand als ze getroffen worden door misbruik van blasfemie-wetten, ontvoeringen of andere misdrijven.

Noodhulp
Arme gezinnen zijn hard getroffen door de corona-pandemie. Het is schrijnend dat sommige Pakistaanse organisaties noodhulp weigeren aan christelijke gezinnen. Helpt u deze gezinnen het hoofd boven water te houden?

Vraag uw vrienden en kennissen om mee te doen:

Sluiten
Uw gift gaat naar dit doel of een soortgelijk doel in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor Christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.
 
© Kerk in Nood