• ANBI

Zou u zonder school voor uw kinderen blijven waar u bent? Voor veel ouders in Libanon is de toekomst van hun kinderen de belangrijkste zorg in hun overweging om het land niet te verlaten. U kunt hen helpen! 

Lees meer

Want helaas is de economische situatie in Libanon zo slecht dat leraren geen salarissen krijgen en moeten stoppen. Zelfs hele scholen sluiten omdat ouders het schoolgeld niet meer kunnen betalen. Alleen met uw hulp kunnen katholieke scholen een toekomst blijven bieden aan hun leerlingen. Geeft de kinderen vrede, vreugde en waardigheid.

Helpt u mee, zodat christelijke gezinnen in dit land van de Bijbel kunnen blijven wonen? Met uw bijdrage van € 41 kan een kind een maand naar school. Of met uw gift van € 145 kan een leraar ook thuis de eindjes aan elkaar knopen.

Sluiten

Uw gift gaat naar dit project of soortgelijke projecten in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor Christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.

 
© Kerk in Nood