• ANBI

Beantwoordt uw hart de kreet uit de Amazone?

Onvermoeibaar zetten de paters kapucijnen zich in voor de inheemse bevolking in het Amazonegebied van Brazilië. Maar nu hebben ze zèlf dringend uw hulp en medeleven nodig, omdat hun huis en daarmee het kloppend hart van hun missie volledig vervallen is. 

 
Lees meer

De onvermoeibare inspanningen van de Kapucijnen onder de Ticuna bevolking werpen vruchten af. Hun huis is het ‘hart’ van de missie, een centrum voor pastorale roepingen voor jonge inheemse mensen.

Het is nu echter volledig vervallen. Het hout is verrot en het tinnen dak is roestig en lekt. Het is al een paar keer provisorisch opgelapt, maar dat heeft niet veel geholpen. “Jarenlang hebben we prioriteit gegeven aan de missie. Maar nu moet er dringend iets gebeuren. We worden vaak ziek omdat de staat van het huis schadelijk is voor onze gezondheid.”

Uw geloof en gulheid van hart kunnen het verschil maken.

Sluiten
Uw gift gaat naar dit project of soortgelijke projecten in de regio. Wij gebruiken uw gegevens om uw donatie te verwerken en om u op de hoogte te houden van ons werk voor christenen in nood wereldwijd. Meer informatie vind u in onze privacyverklaring.
© Kerk in Nood